King Árnyékolás

Termékeink

A King Árnyékolás csapata megbízható társ az árnyékolásban.

Célunk hogy az emberekhez a legjobb minőségű alapanyagokból készült termékeket juttassuk el, melyeket saját gyártó üzemünkben készítünk el.

Cégünk azon dolgozik, hogy ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatást és termékeket kapják..

Termékeink

Új típusú műanyag redőny

Az új típusú műanyag redőny alumínium záróléccel készítve külső megjelenésében megegyezik az alumínium redőny forma világával.

A redőnyben alumínium oldalsó pofa, alumínium tengely található. A keskeny lefutóláb zajcsökkentett lefutást biztosít, illetve növeli a redőny tartósságát, esztétikai látványát és lehetővé teszi, hogy a redőny beépítsük a mozgatható szúnyoghálót. Ez a redőny zárt állapotban teljes fényzárást biztosít.

Hő és hangszigetelő hatása kiváló, jelentősen csökkenti a zajt. A lefutóban található gumibetét zajtalan kezelést biztosít, vihar esetén sem zörög a redőny. Az alumínium záróléc stabilitást ad a redőnynek, így ellenállóbb a nagy szélviharnak. Ennél a típusú redőnynél biztonsági zárral való védekezés már intenzívebb, mint az egyszerű redőny típusnál.

Az új típusú műanyag redőny kitámasztható kivitelben is készíthető. A redőny típus szinte mindegyik nyílászáróra utólag is telepíthető. Kiváló minőség kedvező ár érték arány, hosszú élettartam.

Alumínium redőny

Az alumínium redőny a legbiztonságosabb árnyékolástechnikai megoldás, amely védi ablakainkat. Az épületek legvédetlenebb részei az ablakok, otthonunkban mindannyian szeretjük biztonságban érezni magunkat. A külső behatolók, a kellemetlen betekintő pillantásoktól, valamint az időjárás viszontagságaitól.

Alumínium redőny a redőny motorizáción túl nem csak kényelmi funkció, de biztonsági is. A redőny program időkapcsoló távollétünkben mozgathatja a redőnyt, így azt a látszatot keltve, hogy a házból kezelik a redőnyt. Alumínium redőnynél további biztonsági megoldás még a redőny lefutó sínek ablakhoz való rögzítése mely a házból oldható, szervizelés esetén. Thermográfiai mérések szerint akár 30% energia megtakarítást érhetünk el az alumínium redőnnyel.

A nyári hónapokban az aluredőny kellemes hűvöst nyújt, ablakainkat nem érik el a tűző napsugarak. Alumínium redőnyléc előre színezett alulemez sávból készül profil gőzöléssel. Alumínium redőnyléc duplafalú, purhabbal kitöltött egymásba csúsztatott két oldalról összekapcsolt, ívelt redőny lécek. Az összekapcsolt, kihatárolt elcsúszásgátló megakadályozza a redőny lécek oldalirányú mozgását, így biztonságosabb hosszú távú működést biztosít.

Extrudált alumínium lefutó sínben mozog a redőny páncél, mely gumibetéttel van ellátva, így szélben, viharban sem zörög a redőny. Alumínium redőnytokban, csapágyas alumínium tengely biztosítja, a hosszú távú, súrlódásmenetes működést. A redőny palást utolsó eleme szintén alumínium, amelynél mechanikus működés estén, rejtett ütköző biztosítja a redőnypalást megakadását.

Rolós szúnyogháló

Talán az egyik legelterjedtebb szúnyogháló típus. Ideális választás nem csak ablakok, de ajtók esetében is. A rolós szúnyogháló nagy előnye a fix szúnyoghálókkal szemben, a mozgathatóság. Abban az esetben, ha nincs szükség a szúnyoghálóra, vagy csak szeretnék kiadni valamit az ablakon egy mozdulattal felengedhetjük a szúnyoghálót és nem korlátoz minket a tevékenységünkben. Erős UV stabil üvegszál alapanyagú rovarháló szürke színben. Teljesen alumínium 4,5x4,5cm-es gyűjtő doboz fehér vagy barna színekben, de elérhető fóliás és RAL színekben is felár ellenében. Csapágyazott fém tengely feszítő rugóval. Csapágy a szúnyogháló könnyű mozgatásáért, a feszítő rugó a szúnyogháló feszességéért felelős.

Oldalra húzható szúnyogháló sima vagy dupla kivitelben. Az egyik legkedveltebb szúnyogháló típus, legfőbbként teraszajtókra és erkélyajtókra ajánljuk. A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. A függőleges alumínium tokszerkezetet, ami 45 x 45mm-es, az ajtó tokjára kell rögzíteni, a háló egy keskeny alumínium keretben fut, ami vízszintesen oldalra húzható. Alkalmazható egyszárnyú, illetve duplaszárnyú ajtóra is. A duplaszárnyúnál a hálók középen találkoznak, és mágnes csíkokkal tapadnak egymáshoz. Alap kivitelben fehér (RAL9016) és barna (RAL8019) színben gyártjuk, de egyedi igény szerint a RAL színskála szinte bármelyik színére szinterezni tudjuk, ill. famintás változatban is készítjük. (Aranytölgy, Dió, Mahagóni)

Nyíló szúnyogháló ajtó

A nyílóajtós szúnyogháló az egyik legkeresettebb szúnyogháló típus, leginkább bejárati ajtókhoz ajánljuk, de duplaszárnyú nyílóajtóra is alkalmazható (úgynevezett dupla nyílóajtó) az erős alumíniumprofil szerkezete miatt. 20 x 40 mm-es profilja alkalmas a nagyobb igénybevételű használatra, valamint gyermekek által is könnyen kezelhető. A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. Alapáron fehér (RAL9016) illetve sötétbarna (RAL8019) színű, tartalmaz egy osztót és egy sima PVC zsanért, de rendelhető rugós zsanérral is, illetve rugdosóval és plusz osztókkal. Az osztónak köszönhetően a háló nem igényel külön fogantyút.

Fix szúnyoghálók

A legegyszerűbb rovar védelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló, mely télen könnyen levehető, tavasszal egyszerűen felszerelhető. Alkalmazása: legfőképpen kis felületeknél alkalmazandó maximum 120 x 150 cm-ig, de nagyobb felületre is legyártható erősített alumínium profilból. Amennyiben nincs rá szükség, percek alatt eltávolítható. A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül.

A keret kis felületekre 10 x 25 mm-es stabil alumínium profilból, illetve műanyagprofilból készül. Nagyobb felületek esetén 20 x 22 mm profilt használunk. Az alumínium keretes alapáron fehér vagy sötétbarna színben rendelhető, illetve egyedi színre, a RAL színskála szinte bármelyik színére szinterezhető. Létezik belőle peremes szúnyogháló is melyet az ablak falcába lehet illeszteni és hajlítható vaspántokkal lehet rögzíteni, amely bármikor kivehető az ablakból.

Motoros redőny

Az elektromos árammal működő motoros redőny mozgatása egy gombnyomással történik, ami a kényelmes kezelhetőségen túl megkönnyíti a nagy méretű, nehezen felhúzható redőnyök mozgatását is. A motoros redőny mindenkinek, de főleg az időseknek és a mozgásukban korlátozottaknak könnyíti meg a redőny mozgatását, mert Ők olykor még a kisebb súlyú redőnyöket sem tudják felhúzni.

Az elektromos redőny távirányítójának vagy a kapcsolójának a gombját megnyomva kényelmesen és biztonságosan felhúzhatók vagy leereszthetők a redőnyök! Az elektromos motorral hajtott redőnyök a kényelmen túl gazdaságosabbá, valamint biztonságosabbá is teszik az Ön és családja életét, mert az előre beprogramozott motoros redőnyökkel télen és nyáron is egyaránt tekintélyes mennyiségű energiát spórolhat meg, valamint üres lakás esetén azt a látszatot lehet vele kelteni mintha a háziak otthon lennének.

Ha szeretné redőnyeit egy gombnyomással felhúzni vagy leengedni, akkor Önnek az elektromos motoros redőny az ideális választás, ami vállalkozásunknál most nagyon kedvező áron megrendelhető. Az sem jelent problémát, ha Ön a motorosredőnyeit okostelefonról vagy számítógépről szeretné vezérelni, mert az okos-otthon rendszer kiépítését követően, az általunk beépített redőnymotorokkal, ez bármilyen távolságról könnyen megvalósítható. Ha nem szeretné a redőnyeit gurtnival húzogatni, hanem kényelmesen akár egy gombnyomással az összes redőnyét szeretné felhúzni vagy leengedni, akkor ez a tökéletes választás.